Starity

Áprilisban érkezik a Mamamoo új kislemeze

2015. március 13. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges lányok rajongóinak nem kell sokat várniuk, hiszen már a küszöbön áll új kislemezük.

hirdetés
Áprilisban érkezik a Mamamoo új kislemeze

A Mamamoo elnevezésű, négy hölgytagot számláló dél-koreai banda még a 2014-es esztendő elején debütáltak a közönség előtt, ám igazi népszerűségre csak az év második felében kiadott Mr. Ambiguous és Piano Man című slágereikkel tettek szert. Bebizonyították zenei tehetségüket, sőt, kifejezetten ügyes tánctudásukról is tanúbizonyságot tehettek, mivel nem csupán a dalokban, de azok koreográfiájában is segédkeztek.

Örömteli hír rajongóiknak, hogy már nem kell sokáig várniuk, hiszen a lányokat képviselő ügynökség április 11-én hozta nyilvánosságra az információt, miszerint jövő hónap elején vadonatúj slágerrel jelentkezik a csapat. A hamarosan megjelenő kislemezről egyelőre csak annyit árult el a cég, hogy egy úgynevezett projektdal lesz. Az ügynökség képviselője ezen kívül még azt is elárulta, hogy már elkészültek a szám felvételi tervével, valamint a promóciós menetrenddel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek