Starity

Pénteken magyar tévékben látható a PLL-sztár

2010. szeptember 13. 16:04   |   Szerző: zsofeeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Végre elérkezik hazánkba az NCIS: Los Angeles rész, amelyben Ian Harding is feltűnik.

hirdetés
Pénteken magyar tévékben látható a PLL-sztár

Eljött a pillanat, hogy végre hazánkban is feltűnjön Ian Harding, aki a Pretty Little Liars című sorozatban Ezra Fitz karakterét alakítja.

Magyarországon az NCIS: Los Angeles című amerikai krimisorozatban fog feltűnni 2010. szeptember 17-én, pénteken este 21.20-kor a TV2 műsorán. Ian egy Curtis nevű rosszfiút fog alakítani, aki egy bankban dolgozik, ahol bankrablás történik.

Ian a sorozatban olyan nevek mellett szerepelhet, mint Chris O'Donnell vagy LL Cool J, akik sikeres és elismert színészek.

A rész ismertetője:

Felbukkan az az 5 millió dollár, amelynek pár hónapja nyomát vesztette a csapat. Egy bankrablókból álló banda kapja meg ugyanis fizetségként a Dzsihád Első Frontjától azért, hogy az egyik amerikai bankból rabolják el a lefoglalt 50 millió dollárjukat. Kensi az akció alatt a bankban tartózkodik, és persze megpróbál közbelépni, ám lelövik. G és Hannah pedig mindent megtesznek azért, hogy kihozzák a lányt... – olvasható a PORT.hu oldalon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek