Starity

Teen Wolf: Derek már csak visszatérő szereplő lesz

2015. március 13. 16:04   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap röppent fel a hír, miszerint Tyler Hoechlin többé már nem tér vissza a Teen Wolf sorozatba. Ám ezt megcáfolták, és elmondták, nem ölik meg a karaktert, visszatérő szereplőként még jelen lesz.

hirdetés
Teen Wolf: Derek már csak visszatérő szereplő lesz

Nagy sokk érte tegnap a Teen Wolf-rajongókat, hiszen kiderült, hogy Tyler Hoechlin otthagyja a sorozatot. A hír egy része igaznak bizonyult, hiszen a színész úgy döntött, hogy újabb dolgokat is ki szeretne próbálni, így már csak visszatérő szereplőként lesz jelen az 5. évadtól.

A Derek-fanok most tépik a hajukat, hiszen a karakter a sorozat eleje óta jelen van, és nagy rajongótáborral rendelkezik. A készítők elmondták, hogy nem ölik meg Dereket, inkább csak eltávolítják, így bármikor vissza tudják hozni egy-egy rész erejéig, ha szükség lenne rá. Erre a Hetedik mennyország korábbi színésze is rábólintott, így meg tudott egyezni a sorozat kreátoraival.

Jeff Davis azt is elárulta, hogy Tyler főleg filmekben szeretne innentől szerepelni, és bár sajnálja, hogy távozik, visszavárják a sorozatba. A napokban lezajlott az idei Teen Wolf PaleyFest is, ahol sok érdekességet megtudhattunk a sorozatról, többek között azt is, hogy az idei év főgonosza a The Sluagh lesz (alakja ember, emberi lelkekre vadásznak, ebből nyerik az energiát). Új szereplőként Ashton Moio és Cody Christian (Pretty Little Liars – Mike) lesz jelen, de még nem tudni, hogy kiket fognak alakítani.

Mellesleg nem Tyler lesz az egyetlen, aki nem tér vissza, hiszen korábban már az is kiderült, hogy Bobby Finstock (a sorozatban a fiúk edzőjét alakította az iskolában) sem jelenik meg többet a sorozatban.

Az ötödik évad első részének címe Creatures of the Night (Az éjszaka teremtményei) és valamikor júniusban kerül az MTV képernyőjére. A készítők elmondása szerint pedig az eddigi legsötétebb évadra számíthatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek