Starity

Április végén érkezik Rubint Réka új DVD-je

2015. március 13. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 26-án jelenik meg a Norbi Update-üzletek polcain a személyi edző, Rubint Réka legújabb DVD-je.

hirdetés
Április végén érkezik Rubint Réka új DVD-je
Fotó: Facebook/Rubint Réka oldala

Április 26-án jelenik meg Schobert Norbi feleségének, Rubint Rékának a legújabb DVD-je, melyről Réka a Facebookon árulta el, hogy szokásához híven a fogyni és izmosodni vágyók teljes testét igénybe veszi és megmozgatja majd. Az előrejelezések szerint a DVD 20-40 perces blokkokat tartalmaz majd, melyekkel a combokat, a karokat, a hasat, a csípőt és a popsit formálhatják a tornázni vágyók.

Érdekesség, hogy a képkockákon feltűnik Réka és Norbi immár tinédzser lánya, Lara is, valamint Réka unokahúga, Rella is csatlakozik az anya-lánya pároshoz. A zenét ezúttal is Dj. Bárány Attila szolgáltatja.

Az új DVD-vel a teljesen kezdő hölgyeket ès a felnövekvő tinédzser korosztályt is szeretném elérni. Èn a tőlem megszokott 120 szàzalèkon csinàlom a leghatèkonyabb karcsúsító gyakorlat soraimat. Lara ennek a kezdő, gyerek verziójàt, Rella pedig a közép haladó szintet mutatja. Tőlük azt kértem, hogy olyan intenzitással csinàljàk végig velem a gyakorlatokat, ahogy az nekik jólesik, hiszen a legfontosabb, hogy önmagukat adják – írta Réka a YouTube-on közzétett előzeteshez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek