Starity

Madilyn Bailey és Megan Nicole elénekelte az I Want You To Know-t

2015. március 14. 20:08   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két aranytorkú énekesnő együtt dolgozta fel Zedd és Selena Gomez vadiúj slágerét, az I Want You To Know-t, alkotásukhoz pedig klipet is forgattak.

hirdetés
Madilyn Bailey és Megan Nicole elénekelte az I Want You To Know-t

Minden bizonnyal sokan botlottak már bele a YouTube-on Madilyn Bailey egy-egy nagyszerű feldolgozásába, mások pedig ismerhetik korábbi cikkünkből is. De ha valaki még mindig nem tudná, ki is ő, elég annyit mondani, hogy egy nagyon tehetséges énekesnő, aki – bár ez egyre ritkább – még a gyönyörűen csengő hangjával és tehetségével szerzett magának hírnevet.

Megan Nicole karrierje szintén erősen felfelé ível: újabban kipróbálta magát címlaplányként és a filmszakmában is – hiszen most forgatja első filmjét, a Summer 4evert –, emellett pedig még mindig fordít időt feldolgozásokra és arra, hogy gőzerővel promótálja az ősszel debütált kislemezét, az Escape-et.

A két énekesnő már korábban is jól ismerte egymást, és többször szerepeltek közös videókban. Például együtt adták elő Lorde Royals című számát, továbbá Miss Bailey is közreműködött Megan Never Have I Everjének klipjében, most pedig ismét egy sikergyanús, közös feldolgozással rukkoltak elő.

Ezúttal Zedd és Selena Gomez új dalát, az I Want You To Know-t énekelték fel akusztikus stílusban. Alkotásukat olyan gyönyörű, művészi, mégis egyszerű klippel koronázták meg, hogy az ember szinte libabőrös lesz, miközben nézi.

A közös dalhoz készült kisfilm március 13-án debütált Madilyn YouTube-csatornáján, a cover pedig már elérhető az iTuneson is, kislemez formájában. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek