Starity

Olivia Holt tündér bőrébe bújik az új Disney-filmben

2015. március 14. 12:12   |   Szerző: EmmaOliviaHolt

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közeljövőben Olivia Holt hangját hallhatjuk a gyerekek körében nagyon népszerű Csingiling és a Soharém legendája című animációs filmben. Továbbá egy sorozatban, a Csodálatos pókemberben is bizonyíthat, amelyben Spider-Girlnek kölcsönzi majd hangját.

hirdetés
Olivia Holt tündér bőrébe bújik az új Disney-filmben

Még januárban látott napvilágot az a hír, miszerint Olivia Holt az új Disney Fairies-alkotásban, a Csingiling és a Soharém legendája című animációs filmben egy állattündér, Morgan hangját fogja kölcsönözni. Az egészestés családi film természetesen ezúttal is bővelkedik kalandokban és barátságban.

Csingiling egyik barátja, Gida kíváncsisága feltárja az ősi Soharém mítoszát, és az állattündér kész megszegni a szabályokat, hogy kiszabadítsa az állatot. Ám eme lénynek furcsa, izzó zöld szeme van, és a felderítőtündéreknek eltökélt szándéka lesz, hogy elfogják a szörnyet az otthonában. Morgan egy állattündér, de valószínűleg neki van a legrosszabb munkája társai közül: kis bűzösborzoknak segít tökéletesíteni az illatanyagaik kibocsátásának célját.

A karakterem, Morgan egy tündér, aki nagyon szereti az állatokat és törődik velük. A személyisége és stílusa nagyon megragadott! – magyarázta Olivia.

Íme, egy kis ízelítő a filmből, amit hazánkban február 5-től vetítenek a mozikban:

Olivia másik – kevésbé jelentős – szinkronszerepe a Csodálatos pókember című sorozatban lesz, a hírek szerint mindössze egy epizód erejéig. A fiatal színésznő Pókember ellenfelének, Spider-Girlnek fogja a hangját kölcsönözni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek