Starity

Megjelent John Travolta új filmjének trailere

2015. március 14. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A héten előzetes érkezett a Philip Martin által rendezett bűnügyi thrillerhez, a The Forgerhöz.

hirdetés
Megjelent John Travolta új filmjének trailere

2014. szeptember 12-én debütált a The Forger a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon, ám arra hónapokat kellett várni, hogy megvásárolja valamilyen társaság a vetítési jogot és a nagyközönség is láthassa a 92 perces alkotást, melynek főszerepében John Travolta látható.

A történet a világ legjobb műkincshamisítójáról, Raymond Cutterről szól, aki börtönben sínylődik, így azért, hogy végre kiszabaduljon, alkut köt. Cserében viszont végre kell hajtania egy lehetetlennek tűnő rablást: meg kell festenie egy Claude Monet-alkotás tökéletes mását, majd el kell lopnia az eredetit a múzeumból és ki kell cserélnie a hamisítványra. Segítségére édesapja (Christopher Plummer), valamint fia (Tye Sheridan) lesz, akikkel együttes erővel megtervezik életük lopását.

Az Egyesült Államokban április 24-én mutatják majd be a mozikban a bűnügyi thrillert, melyet Philip Martin rendezett, forgatókönyvéért pedig Richard D'Ovidio volt felelős.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek