Starity

Megvannak a 2015-ös FEZEN Fesztivál első fellépői

2015. március 16. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 29-e és augusztus 1-je között kerül megrendezésre az idei FEZEN Fesztivál Székesfehérváron.

hirdetés
Megvannak a 2015-ös FEZEN Fesztivál első fellépői

Nem sokkal a Sziget Fesztivál előtt, július 29-e és augusztus 1-je között kerül megrendezésre az idei FEZEN Fesztivál Székesfehérváron, melynek első fellépőit nemrégiben tették közzé a szervezők. Az előrejelzések szerint igazi sztárdömping várható a négynapos rendezvényen, melynek otthonául a MÁV Pálya szolgál majd.

A szervezők múlt héten közölték a nagyérdeművel az első hazai neveket, aminek értelmében színpadaikon köszönthetik hazánk legnagyobbjait, így a fesztiválra látogatóknak lesz szerencséje élőben látni a Hooliganst, a Magna Cum Laudét, Ákost, a zenei életbe visszatérő Kalapácsot, a fennállásának 25. évfordulóját ünneplő Sex Actiont és itt búcsúzik közönségétől a hamarosan feloszló Subscribe is.

Ami a külföldi előadókat illeti, a finn HIM is tiszteletét teszi nálunk olyan kollégák társaságában, mint a Judas Priest, a Sabaton, a Black Label Society, a Soilwork, Danko Jones vagy épp Gus G. Természetesen a fellépők listája tovább fog bővülni a fesztivál kezdetének közeledésével, mely mulatságra már el is kezdődött a jegyek árusítása

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek