Starity

Ansel Elgort elárulta, hogy mindig is bajkeverő volt

2015. március 17. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Csillagainkban a hiba sztárja interjút adott a Seventeen magazin riporterének.

hirdetés
Ansel Elgort elárulta, hogy mindig is bajkeverő volt

Ansel Elgort az egyik legfelkapottabb mai fiatal, és talán emiatt is kereste őt meg a Seventeen magazin egyik újságírója. Természetesen Ansel készégesen adott is egy rövidke interjút. A beszélgetésben szó esett a Csillagainkban a hiba című filmről is, hiszen talán ez volt az a film, ami meghozta a már várva várt  és egyben rég megérdemelt áttörést Ansel életében. 

A film egyik mókás és legemlékezetesebb jelenete, amikor Augustus Hazel és az akkorra már teljesen vak barátjuk, Isaac megdobálják exbarátnőjének, azaz Monikának a házát. Kiderül, hogy Anselnak volt valós gyakorlata a forgatásokra. 

Az egyik barátom, Jordan, és én tojásokat dobáltunk egy ház tetejére meg a kocsikra. Volt egy kis problémánk a rendőrséggel, pedig még csak 15 éves voltam. Azonban a tulaj szerencsére pont nem volt otthon, de végül azt mondta, ha újra megcsináljuk, nagy baj lesz. Természetesen sosem tettük meg újra, ahogy megígértem, ez egyszeri alkalom volt – árulta el a magazinnak a színész.

Ansel charme-jával már akkor ki tudta megát beszélni a kellemetlen helyzetekből. A színésznek mostanában viszont valószínűleg nincs ilyenekre ideje, hiszen a napokban jelent meg legújabb filmje, A lázadó. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek