Starity

Nyerj egy randit Andy Biersackkal és Juliet Simmsszel!

2015. március 17. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Black Veil Brides éléről ismert Andy Biersack ezúttal párjával, Juliet Simmsszel karöltve áll ki a bántalmazottak és melegek jogaiért. Az ügyet támogatók exkluzív találkozót nyerhetnek a párossal.

hirdetés
Nyerj egy randit Andy Biersackkal és Juliet Simmsszel!

Andy Biersacktól sosem állt távol a jótékonykodás, az énekes mindig ott segít, ahol szükség van rá. Andy ezúttal párjával, Juliet Simmsszel az oldalán áll ki a bántalmazottak és melegek jogaiért, az ügy támogatóinak pedig exkluzív találkozót ajánl fel a páros, melynek keretein belül egy szerencsés elkísérheti őket az idei Vans Warped Tour két állomására.

„Nagyon izgatottak vagyunk az idei Warped Tour miatt, és szeretnénk, ha közületek valaki néhány napig velünk tartana a turnén... nah, hogy hangzik?

Augusztus 7-én Portlandben, 8-án pedig Seattle-ben leszünk, és szeretnénk, ha csatlakoznál hozzánk mindkét fellépésen, és a Portlandtől Seattle-ig tartó úton velünk utaznál a turnébuszban! Ebédelünk, együtt lógunk és klasszul érezzük magunkat! Természetesen kapsz VIP-jegyeket is, hogy a backstage-ből nézhesd végig a koncerteket. 

Minden, amit tenned kell érte, csupán annyi, hogy kiállsz az egyenlőségért és a támogatásodról biztosítod a Gay Men’s Chorus Los Angeles Alapítványt! Együttes erővel képesek vagyunk támogatást nyújtani az LGBT fiatalságának, kiállni a homofóbia ellen, és új közösségeket megcélozni a zenén keresztül.

Csináljuk meg! Már alig várjuk, hogy közületek valaki velünk bulizzon!

Szeretettel,

Andy és Juliet” – olvasható a Prizeón.

Akik kedvet kaptak az ügy támogatásához, és csábítást éreznek az Andyvel és Juliettel való találkozás iránt, azok minimum 10 dollár (kb. 2860 Ft) értékben kell, hogy adakozzanak itt.

Természetesen több különböző adományozócsomag áll rendelkezésre, melyek között találunk olyat, ahol az adományért cserébe Andy és Juliet videoüzenetet, autogramot vagy tweetet küld, de aki nagyobb összegben befektet, azt a páros személyre szóló üzenettel, aláírt CD-vel, illetve egy gitárral lepi meg. 

Az adományokból befolyó összeget az LGBT (Leszbikusok, Melegek, Biszexuálisok és Transzneműek) Alapítvány kapja, mely szervezet az egyenjogúságot hirdeti, és a bántalmazás ellen hívja fel a figyelmet szerte az Egyesült Államokban előadások, fellépések és prevenciók útján.

Az LGBT az egyenlőségért küzd a zenén keresztül, maga mellé állítja a megértés iránt elkötelezett tanulókat, és lehetővé teszi az emberi és polgári jogok megvitatását. Célunk, hogy megváltoztassuk a szíveket és a gondolkodásmódot a zenén keresztül, és arra biztassuk a tanulókat, hogy inspirációjukat vigyék bele a művészetbe, és ne féljenek hallatni a hangjukat – hirdeti magát a szervezet, mely kirekesztett, eltérő szexuális irányultságú fiatalokat karol fel évről évre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek