Starity

Őrület! Négy Violetta Live koncert lesz egymás után

2015. március 17. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olyan nagy az érdeklődés a koncert iránt, hogy három koncert sem elég ahhoz, hogy mindenki láthassa a show-t. A rendezők ma bejelentették, hogy egy negyedik koncertet is megrendeznek Budapesten.

hirdetés
Őrület! Négy Violetta Live koncert lesz egymás után
Fotó: Merlin Communications

A The Walt Disney Company ma bejelentette, hogy a töretlenül nagy érdeklődésre való tekintettel még egy Violetta Live koncert kerül megrendezésre, melynek fő fellépője Martina Stoessel. A jegyek március 20-án 9:00 órától kaphatóak, a koncert pedig augusztus 30-án 14:30-kor fog kezdődni a Budapest Arénában.

A kocertek időpontjai

  • 2015. augusztus 29. 14:30
  • 2015. augusztus 29. 19:30
  • 2015. augusztus 30. 14:30
  • 2015. augusztus 30. 19:30

Belépők 9 900 Forinttól a Livenation weboldalán keresztül vásárolhatóak. Az új  koncertre is kaphatók limitált számban exkluzív csomagok. Az előadással kapcsolatos további részletek a Disney weboldalán.

A Violetta Live keretében a tévésorozat eredeti szereplőgárdája lép majd fel, beleértve Violettát alakító Martina Stoesselt. Martina mellett láthatjuk még élőben a színpadon Jorge Blancót (León); Diego Domínguezt (Diego); Facundo Gambandét (Maxi); Mercedes Lambrét (Ludmila); Candelaria Molfesét (Camila), Samuel Nascimientót (Broduey); Alba Rico Navarrót (Naty) és Ruggero Pasquarellit (Federico). A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának kedvenc slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az „En gira” is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek