Starity

Megújult koncepcióval startol a Glamour Women of the Year

2015. március 18. 17:05   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan újra megnyitja kapuit a Glamour Women of the Year! A népszerű női magazin idén hetedik alkalommal, ismét hat kategóriában díjazza hazánk tehetségeit. A díjátadó évről évre felsorakoztatja a hírességek és a divatvilág legjavát, ám idén új helyszínen és kivételes cateringgel várja vendégeit.

hirdetés
Megújult koncepcióval startol a Glamour Women of the Year
Fotó: Red Lemon Média

Csütörtök este ismét gazdára találtnak a Glamour magazin szobrai: a női jelöltek színésznő, énekesnő, divattervező, kiegészítő tervező, sportolónő kategóriában versengenek, míg a hatodik kategória ismét a legsármosabb férfiaké. A már ikonikussá vált rendezvényt idén egy minden eddiginél elegánsabb közegben, az Operettszínházban rendezik meg.

„Idén éppen azért váltunk helyszínt, mert azt szeretnénk, ha még több figyelmet kapnának az olvasók által jelölt tehetséges nők. A Glamour gála továbbra is egy kellemes, közvetlen, élőben is közvetített rendezvény marad, viszont minden szempár és kamera a színpadra, a jelöltekre szegeződik majd, így még több visszhangot kreálva. A koncepciónk ebben az évben a »szép új világ«, a tavasz, ami egy újrakezdés, egy mindenkit megmozgató pozitív energia. Ez a frissesség a díszletben, a hostessek ruhájában is megjelenik, amelyet a PeterMero és az Edinas paper installations páros készített. Természetesen a gála filmjeit is ugyanez a hangulat határozza meg, amely a Recordline kreatív csapatát dícséri” – mesélt az új felállásról Maróy Krisztina, a Glamour magazin főszerkesztője. 

„A több mint hatvanezer szavazat, amit a Glamour Women of the Year jelöltekre leadtak 2015-ben, minden várakozásunkat felülmúlta, és azt üzeni nekünk, hogy eljött az idő, hogy még jobban értékeljük a környezetünket, a tehetségeinket és ezáltal önmagunkat. Mi igyekszünk megvillantani a pink szőnyegen, hogy mennyire sok nemzetközi szinten tehetséges magyar nő van” – tette hozzá Krisztina.

Az egyedi környezet mellett az étel- és italkínálat is kiemelt hangsúlyt kap, hiszen a páratlan ízvilágért a METRO Gasztroakadémia és annak vezetője, Bereznay Tamás felel, aki a nagyközönség számára leginkább a TV2-n futó „A konyha ördöge” című műsor séfjeként lehet ismerős.


Bereznay Tamás

Két fő szempont döntött a finger foodok összeállításánál. Egyrészt igazodni szerettem volna a Glamour magazin tematikájához, hiszen a női lapok sokat foglalkoznak az egészséges táplálkozással, így az általunk kínált ételek is ehhez igazodva készülnek, nem lesz szénhidrát és hangsúlyosak lesznek a halak. Másik fő hangsúly a szezonalitás, tehát a fogások között megtalálható lesz többek között a cékla, a spárga. A tálalást a helyszínen végezzük, ez is természetesen egy lényeges elem, hiszen a látvány sem elhanyagolható egy ilyen rendezvényen. Egy-egy ételben és koktélban visszaköszön majd a Glamour magazinra jellemző magenta szín is. Remélem, hogy a vendégeknek ízleni fog minden!  – avatott be a részletekbe Tamás.

Az este számtalan izgalmat tartogat, ráadásul pár nap múlva a legtöbb olvasói szavat birtokosainak nevéről is lehull a lepel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek