Starity

Megvannak az idei VOLT Fesztivál első fellépői!

2015. március 19. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tavasz beköszöntével kedvenc hazai fesztiváljaink szervezői is aktivizálták magukat, és ahogyan már szó esett a Sziget és a FEZEN Fesztiválok fellépőiről, úgy most a VOLT vendégeinek listáját hoztuk el nektek.

hirdetés
Megvannak az idei VOLT Fesztivál első fellépői!

Idén 22. alkalommal kerül megrendezésre a nagy sikerű VOLT Fesztivál július elején Sopronban. A szervezők a tavasz beköszöntével végre felfedték leendő látogatóik előtt a vendégek kilétét, így megtudhattuk, hogy idén is fergeteges öt napra számíthatunk nyáron.

A fesztivál nulladik napján (június 30.) olyan előadók szórakoztatják majd a közönséget bemelegítés gyanánt, mint az Irie Maffia, Ganxsta Zolee és a Kartel, a 30Y, a HS7, az Intim Torna Illegál és az Animal Cannibals. A további napokon pedig hazai kedvenceink mellett olyan világsztárokat köszönthetünk a VOLT színpadain, mint Slash, a Rise Against, a Bastille, David Guetta, a Motörhead, John Newman, Fatboy Slim és még sokan mások.

A kedvezményes jegyek és bérletek árusítása már elkezdődött, így aki szívesen töltené július első hetét Sopronban, az 25.990 Ft-ért megteheti, a napijegyek pedig 9.990 Ft-ba kerülnek. Aki viszont nem szeretne hosszan sorban állni, és arra vágyik, hogy a VIP-emelvényről láthassa kedvenceit, és szívesen belépne a kiváltságosak zónájába, annak lehetősége van 50.000 Ft-ért VIP-bérletet vagy 19.000 Ft-ért VIP-napijegyet váltani, mely mindezt lehetővé teszi.

Természetesen a vendéglista még nem teljes; az elkövetkező hetekben, hónapokban még további leszerződött előadók gazdagítják a már így is igéretes repertoárt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek