Starity

Miley Cyrus új villája fantasztikus

2010. április 23. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal Disney sztár különköltözik szüleitől, ám egyáltalán nem megy messzire. Nézzünk pár pontos infót a rezidenciáról.

hirdetés
Miley Cyrus új villája fantasztikus

Pár hete már értesülhettetek róla, hogy Miley Cyrus saját házat vesz. Ez most már bizonyítva is van, bár a fiatal énekesnő igazából nem ment túl messzire: Miley a közel 3 és fél millió dolláros villája a szülei házától csupán 30,48 méterre van!

Azt biztosra vehetjük a lány spanyol stílusú rezidenciájával kapcsolatban, hogy 4045 négyzetméteres. A főépületben négy hálószobát és ugyanennyi fürdőt találunk, illetve van egy különálló rész, ami egy hangstúdiót, egy nappalit és egy bárt tartalmaz. Korábban az ifjabb Freddie Prinze birtokolta.

A ház, amelybe Miley bármelyik nap átköltözhet, Toluca Lake-en található – ez ugyanaz a szomszédság, mint ahol Steve Carrell, Ashley Tisdale, Demi Lovato, a Jonas tesók és Jennifer Love Hewitt él.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek