Starity

Ők jönnek még a Sziget Fesztiválra idén

2015. március 19. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sziget Fesztivál szervezői újabb leszerződött előadók neveit tették közzé nemrégiben.

hirdetés
Ők jönnek még a Sziget Fesztiválra idén

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, idén is hatalmas sztárdömping várható hazánk legnagyobb fesztiválján, melynek otthonául ezúttal is fővárosunk szolgál majd. A hétnapos rendezvényre augusztus 10-e és 17-e között kerül sor olyan előadók közreműködésével, mint  Robbie Williams, a Florence & The Machines, a The Ting Tings, a The Subways, Julian Jordan vagy épp Jamie Woon. 

A fellépők listája azonban folyamatosan bővül, így nemrégiben kiderült, hogy a fent említett előadók mellett a Knife Party, Marina and the Diamonds, a Halestorm, az Interpol, a Beatsteaks, Foxes, Martin Garrix, a Future Island, Paloma Faith és többek között a The Maccabees szolgáltatja majd a talpalávalót.

A Sziget Fesztivál iránt érdeklődők már értesülhettek róla, hogy eddig csupán a programok 25,3%-a került bejelentésre. Így tehát még rengeteg meglepetést és jobbnál jobb előadókat tartogathatnak a szervezők a leendő vendégek számára. Mi több, a Kívánsággép címke alatt a rajongók maguk is kifejezésre juttathatják, kiket látnának szívesen a 2015-ös fesztiválszezonban. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek