Starity

Pretty Little Liars: fény derül a titokra

2015. március 23. 12:12   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak két nap van hátra a Pretty Little Liars fináléjáig. A minden eddiginél izgalmasabbnak bizonyuló részben végre kiderül, hogy ki a rejtélyes zaklató.

hirdetés
Pretty Little Liars: fény derül a titokra
Fotó: ABC Family

Kedd este vetítik le az Egyesült Államokban a nagy sikerű Pretty Little Liars ötödik évadának utolsó részét. Mint ahogy azt már megszokhattuk, a szezonzáró epizódok mindig rengeteg izgalmat tartogatnak és ez most sem lesz másképp. Viszont úgy tűnik, ez lesz minden idők legizgalmasabb fináléja, ugyanis választ kapunk a kérdésre, amire már öt évad óta várunk: kicsoda „A”?

A sorozat készítői csak „A nagy leleplezés”-ként emlegetik az évadzárót. Marlene King rengeteg információt megosztott az epizóddal kapcsolatban, hogy még inkább felcsigázza a kedélyeket. Az írónő így összegezte a finálét: Lesz egy csavar, ami az eddigi legőrültebb húzásunk. Már attól is libabőrös leszek, ha csak rágondolok. Sokkoló fordulatot vettünk, mindenki azt mondta, »Azta, nem tudom elhinni, hogy innentől ez a sorozat«.


Fotók: Instagram/Marlene King

A sorozat viszont még két évadra be van rendelve, így a rajongók fejében többször megfordult a kérdés, hogy vajon mit fogunk még látni a hatodik és hetedik szezonban. Voltak már szóbeszédek arról, hogy csak a nézők tudják meg ki „A”, a hazugok számára továbbra is titok marad, és azt is lehetett olvasni, hogy a 7. évadot „A” szemszögéből láthatjuk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek