Starity

Szétplasztikáztatja magát VV Fanni

2015. március 23. 15:03   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kacsaszája már elkészült, hamarosan pedig a melleit is megcsináltatja a Való Világ 7 legmegosztóbb játékosa.

hirdetés
Szétplasztikáztatja magát VV Fanni
Fotó: Blikk TV

Nem meglepő módon, ahogy a legtöbb realityszereplő, VV Fanni is a plasztikáztatás útjára lépett. Már a műsorban is sokat hangoztatta, hogy elégedetlen külsejével, ezért sokat tesz is, de amit edzéssel és diétával nem tud elérni, azt inkább a sebészekre bízza. 

Igenis csúnya vagyok, azt akartam, hogy dúsabb legyen a szám. Keményen edzek, így a testemet tudom formálni, de van, amit kitartással sem lehet. Ezért szeretném még a melleimet is megcsináltatni  – mondta Fanni a Blikknek.

Az ajakfeltöltésről videó is készült, melyben Fanni elmondja, hogy Megan Fox szájához hasonlót szeretne magának, illetve azt is, hogy Britney Spearst kell hallgatni a beavatkozás közben, hogy ne legyen semmi probléma. Alapszabály, hogy ha Britney Spearst hallgatsz, akkor meghalni sem tudsz, úgyhogy Britney Spearst fogok hallgatni – mondta Fanni, még mielőtt az injekciós tűk előkerültek volna.

Egyébként az állandóan hisztis amazon – Britney Spearsnek hála – jól tűrte a fájdalmat, a  doki pedig megnyugtatta, hogy továbbra is ugyanúgy használhatja mindenre a száját mint eddig, és ami a legfontosabb: szoláriumba is járhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek