Starity

Paul Walker után nevezte el kislányát Vin Diesel

2015. március 23. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány nappal ezelőtt jött a világra Vin Diesel kislánya, akit a színész egykori barátja, a 2013. november 30-án tragikus hirtelenséggel elhunyt Paul Walker után nevezett el.

hirdetés
Paul Walker után nevezte el kislányát Vin Diesel

Néhány nappal ezelőtt, március 16-án adott életet harmadik közös csemetéjüknek Vin Diesel párja, Paloma Jiménez, ám a kicsi nemét és nevét mostanáig titkolta a pár.

A Halálos iramban-széria sztárja ma reggel a Today című műsorban megtörte a csendet, és elárulta, hogy kislánya született, aki egykori kollégája és barátja, Paul Walker után a Pauline keresztnevet kapta. Választását ekképp magyarázta a 47 éves sztár: Senki más nem járt az eszemben abban a pillanatban, amikor elvágtam a köldökzsinórt... Tudtam, hogy ott van velünk. Úgy éreztem, ez is egy módja annak, hogy emléket állítsak neki, hiszen ő a családom és a világom része.

Paul Walker 2013. november 30-án egy általa szervezett jótékonysági rendezvény után vesztette életét, miután egy próbakörre indultak barátjával, Roger Rodasszal, hogy kipróbálják annak vadonatúj sportkocsiját. Az ártatlan szórakozás azonban tragédiába torkollott, ugyanis Roger elveszítette az irányítást az autó fölött, mely először egy oszlopnak, majd egy fának csapódott, végül pedig lángra lobbant. Paul Walker és Vin Diesel nagyon jó barátságot ápoltak egymással – akárcsak a filmsorozat többi szereplője –, így nem meglepő Diesel választása, ami a kislánya keresztnevét illeti.

Barátja elvesztésétről így nyilatkozott nemrégiben az Us Weeklynek: Az életem minden területének részese volt Paul... Büszkeséggel töltötte el, hogy ő lehetett Pablo nagybácsi. Végtére is, amikor a Halálos iramban negyedik részét forgattuk és megszületett a lányom, Hania, ő volt az egyetlen, akinek elmondtam, és még bátorított is, hogy lépjek le, hogy ott lehessek Paloma mellett, és vágjam el a köldökzsinórt. Nagyon fontos része volt abban, hogy olyan apává váljak, aki ma vagyok.


A legfiatalabb Diesel-baba | Fotó: Facebook/Vin Diesel

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek