Starity

Jennifer Lawrence már csak egy X-Men-filmben vállal szerepet

2015. március 23. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bejelentette a 24 éves színésznő, hogy 2016-ban bújik utojára Mystique bőrébe.

hirdetés
Jennifer Lawrence már csak egy X-Men-filmben vállal szerepet

Az MTV-nek adott interjút Jennifer Lawrence nemrégiben, mely során elárulta, hogy a 2016-ban megjelenő X-Men: Apokalipszis című filmben láthatjuk majd utoljára. Ám a Fox egyelőre nem kommentálta a hírt.

Ez lesz az utolsó számomra, igen – válaszolta a Mystique-et alakító színésznő beszélgetőpartnere azon kérdésére, hogy az Apokalipszis pontot tesz-e mutánspályafutásának végére.

Jennifer 2011 óta tagja az X-Men stábjának, ám nem ő az egyetlen, akinek visszatérésében kételkedhetünk. Ugyanis volt barátja, Nicholas Hoult néhány héttel ezelőtt az E! Online-nak árulta el, hogy a 2016-os film az utolsó, amire leszerződött. Így sokan rögtön tényként kezdték kezelni távozását az X-Men univerzumából, ám bármikor aláírhatja a következő részre szóló papírokat.

Viszont ha Jennifer tényleg úgy dönt, hogy nem bújik többet Mystique bőrébe, az még nem jelenti azt, hogy a karakternek is búcsút kell intenünk, hiszen Rebecca Romijn volt elődje. A rajongók azonban nem biztos, hogy örülnének egy harmadik színésznőnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek