Starity

Klippremier: MAX ft. Hoodie Allen – Gibberish

2015. március 25. 07:07   |   Szerző: J.Grofan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 23-án délután került fel Max Schneider legújabb klipje a legnagyobb videómegosztó oldalra.

hirdetés
Klippremier: MAX ft. Hoodie Allen – Gibberish

Max Schneider – aki leginkább a YouTube berkeiben híres énekes – többek között feldolgozásaival lett igazán elismert. Hivatalos csatornája azonban ma már több mint egymillió feliratkozóval rendelkezik. Az előadó többek között dolgozott már Victoria Justice és Zendaya Coleman mellett is, ám néha-néha előrukkol teljesen saját szerzeményekkel.

A legújabb, Gibberish című számának videoklipje már ebben a pillanatban is rendkívül sikeres, mivel a dal ugyan még nincs kint két teljes napja VEVO-oldalán, de már nagyon közel jár a hétszázezres megtekintéshez. Sőt, már közel 25 ezer like-ot is bezsebelt. Szintén a produkció iránti tekintélyes érdeklődés mutatója, hogy Max előző, egy hónappal ezelőtt megjelent Puppeteer kisfilmjének nézettségét is sikerült felülmúlnia ezzel az alkotással, méghozzá kevesebb mint egy nap alatt.

Max énekhangjára, illetve a táncosokra igazán nem panaszkodhatunk, valamint véleményünk szerint a klip képi világa is rendkívül érdekes lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek