Starity

B.A. Green: „Megan mellett jobb ember vagyok”

2010. szeptember 14. 07:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megan Fox és Brian Austin Green 2010 nyarán házasodtak össze, és a férfit – saját bevallása – szerint újdonsült felesége tette jobb emberré.

hirdetés
B.A. Green: „Megan mellett jobb ember vagyok”

A szépséges színésznő sok férfi szívét összetörte azzal, hogy a nyáron hozzáment párjához, a Beverly Hills 90210 sorozat sztárjához, Brian Austin Green színészhez. A fiúnak számos barátnője volt, de sosem működtek kapcsolatai.

A napokban egy interjú során Brian elmondta, hogy őt Megan tette jobb emberré. A 37 éves sztár biztos volt benne, hogy soha többet nem akar megnősülni, de végül valami mégis megváltozott. Úgy érezte, hogy a 24 éves barátnője egy igazi csoda, és rájött, hogy élete végéig szüksége van rá. 

„Ő a boldogság az életemben. Boldoggá tesz engem is és jobb ember lettem mellette. Ő a mindenem” – ismerte el a színész a People magazinnak. 

Azért is csodálatos ez a vallomás, mert sokan megvádolták a párt, hogy azért sürgetik az esküvőt, hogy fájdalmat okozhassanak Brian volt feleségének, Vanessa Marcilnak, akinek a mai napig fájó pont, hogy férje elhagyta egy fiatalabb és szexisebb nőért. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek