Starity

Stíluskaméleonnak tartja magát Nina Dobrev

2015. március 25. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Irigylésre méltó stílusáról mesélt a People-nek nemrégiben a Vámpírnaplók főhősnője.

hirdetés
Stíluskaméleonnak tartja magát Nina Dobrev
Fotó: Matthias Vriens McGrath/Cosmopolitan

Valószínűleg sokan szívesen lenyúlnák Nina Dobrev gardróbját, hiszen a bolgár színésznő nem csak a vörös szőnyegen és egyéb hivatalos megjelenései alkalmával, valamint a The CW-n futó sorozatában, a Vámpírnaplókban öltözködik kifogástalanul, hanem az egyszerű hétköznapokon is.

Nem okozott csalódást a South by Southwest Fesztiválon sem, ahol a The Final Girls című horrorvígjáték kapcsán tette tiszteletét, így nem is csoda, hogy a People magazin egyik riportere a stílusáról kezdte faggatni és azt is megkérdezte tőle, hogy miként döntötte el, mit vesz fel a premierre.

Beleszerettem ebbe az Elie Saab-ruhába, de egy kicsit túl elegáns volt az SXSW-ra, szóval a stylistom úgy döntött, hogy saruval párosítjuk, és egy bohókás, hátrafogott, fonatokkal díszített frizurával, valamint rengeteg karkötővel és más ékszerrel. Nagyon minimális sminket akartam, és azt, hogy a színek legyenek a középpontban: a narancssárga ruhám és a zöld kontaktlencsém – árulta el a 26 éves színésznő.

Nina természetesen betartja a divat egyik aranyszabályát, így ha mély a dekoltázsa, akkor más testrészéből nem mutat annyit. Nem akartam lábat és dekoltázst villantani egyszerre, és azért lapos sarkú cipőt húztam, mert nem akartam, hogy túl va-va-voom legyen az összeállítás.

Fotó: Michael Buckner/Getty Images

Ez azonban messze nem jelenti azt, hogy a Vámpírnaplók Elenája mindig ugyanúgy öltözködik: Olyan vagyok, mint egy kaméleon, a hangulatomtól és a környezettől függök. Mindig egyfajta kiegészítőként hordom az Air Optix kontaktlencséit. A feltűnő fülbevalók vagy nyakékek helyett a szememet hangsúlyozom ki.

Ha viszont egyszerűségre vágyik, kedvenc farmerébe bújik bele: Van egy American Eagle-shortom, amit Atlantában a forgatásokon és zenei fesztiválokon is hordok vagy csak a hétköznapokon. Rövid, kényelmes és cuki, nagyon aranyos benne a fenekem és jól érzem magam, amikor rajtam van. Esküszöm, már vagy 10 éve megvan és annyira szakadt már, de egyszerűen nem tudok megválni tőle. Az abszolút kedvencem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek