Starity

Láthatatlan lesz új filmjében Paris Berelc

2015. március 26. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney Csatorna ezúttal egy népszerű gyermekkönyvből készít adaptációt, méghozzá Paris Berelc és Rowan Blanchard főszereplésével.

hirdetés
Láthatatlan lesz új filmjében Paris Berelc
Fotó: Twitter / Beatrice Colin

Amerikában nagy sikert aratott Beatrice Colin és Sara Pinto könyve, a My Invisible Sister, ebből készít most televíziós változtatot a Disney Channel.

Az ifjúsági regény története szerint a tinédzser Cleo egy félresikerült tudományos projektjének következtében láthatatlanná teszi nagy népszerűségnek örvendő nővérét, Mollyt. Cleo szerepében Rowan Blanchard, a Riley a nagyvilágban főszereplője lesz majd látható, míg Mollyt Paris Berelc, a Szuperdokik Skylar Stormja fogja alakítani.

A szereposztás kifejezetten ígéretesnek tűnik, hiszen a lányok mellett a népszerű Jessie című sorozatból Karan Brar is feltűnik majd. És ha ez még nem lenne elég, Rachel Crow, az amerikai X Factor egyik versenyzője is szerepet kapott a szériában mint Molly legjobb barátnője és csapattársa. A forgatás jelenleg is zajlik, a munkálatok legideálisabb helyszínéül pedig New Orleanst találta a stáb. A kész sorozat előreláthatóan ősszel kap majd helyet a műsorprogramban.

A Disney Csatorna idén négy eredeti filmet is bemutat majd: köztük van a Tengerparti tinimozi második része és a Descendants is, melyek premierje a legkorábban valamikor a nyár folyamán várható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek