Starity

A spanyol Hamupipőke-betétdal is megérkezett

2015. március 26. 09:09   |   Szerző: Sally Sparrow

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban került nyilvánosságra teljes egészében a már most nagyon népszerű Hamupipőke című mozifilm spanyol nyelvű betétdala és az ahhoz készült videoklip is, amit a spanyol eurovíziós delegált, Edurne ad elő.

hirdetés
A spanyol Hamupipőke-betétdal is megérkezett

Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, Spanyolországot idén a szép szőke énekesnő, Edurne képviseli a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon. Időközben arra is fény derült, hogy újabb megtisztelő feladatot bíztak rá: ő énekelhette fel a hamarosan mozikba kerülő Walt Disney-s produkció, a Hamupipőke spanyol betétdalát.

Az eredeti, angol nyelvű szám A Dream is a Wish Your Heart Makes címen ismert, azonban a spanyol verzió a Soñar elnevezést kapta, mely magyarul annyit jelent, hogy ’Álmodozás’. A videoklip képi világa és Edurne hangja is igazán mesebeli légkört teremt mindazok számára, akik megnézik és meghallgatják a végeredményt. Semmi kétség, az angyali torkú hölgy ismét remek lehetőséget kapott, hogy megmutathassa kivételes hangi kvalitásait.

A Kenneth Branagh által rendezett családi film premierje – melynek főszerepében az Oscar-díjas Cate Blanchett, Lily James, Richard Madden és Helena Bonham-Carter lesz látható – Spanyolországban március 27-ére esik.

Az énekesnő még az Operación Triunfo negyedik szezonjában tűnt fel annak idején, azóta pedig számos műsorban láthatta már a közönség. Ilyen volt például a ¡Más que baile! (nálunk Szombat esti láz) vagy a Tu cara me suena (nálunk Sztárban sztár). Eddig összesen öt stúdióalbuma jelent meg, továbbá számos kislemeze, s érdekesség, hogy már kétszer is eljátszotta színpadon a Grease női főszerepét.

A betétdalhoz készült hivatalos videoklip:

Valamint a teljes spanyol nyelvű betétdal a művésznő előadásában, élőben:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek