Starity

Harry Styles sírva fakadt Zayn Malik miatt

2015. március 26. 14:02   |   Szerző: LeerdammerGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem bírta tovább a nyomást, teljesen kiborult a One Direction énekese, Harry Styles. Nemrég könnyek között távozott a színpadról.

hirdetés
Harry Styles sírva fakadt Zayn Malik miatt

Sokkoló volt minden One Direction-rajongó számára a hír, mely szerint öt sikeres év után végleg távozik a híres brit fiúbandából Zayn Malik. A nem várt és hirtelen kiválásnak oka, mint később kiderült, annyi, hogy a fiatal srác pihenésre, normális életre vágyik, szeretne végre hétköznapi 22 éves fiú lenni. Ez a döntés azonban, most úgy tűnik, hogy nem csak a rajongók számára volt tragédia, hanem a banda többi tagjának is. Jelen pillanatban talán Harry Styles viseli a legnehezebben barátja végleges távozását. Nem sokkal Zayn távozása után ugyanis egy fellépésen könnyekben tört ki, majd sírva távozott a színpadról.

A rajongók természetesen nem állták meg szó nélkül a történteket. Minden erejükkel azon voltak, hogy megnyugtassák kedvencüket, melyet több internetes hozzászólás is bizonyít. Az egyik directioner a következőket írta: NE HARRY KÉRLEK @Harry_Styles #AlwaysInOurHeartsZaynMalik. Míg egy másik fan még hozzátette: Baby fiú neeeeeeeeee sírj @Harry_Styles Szeretlek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek