Starity

Jessie J jelenti be a Legjobb hőst az MTV Movie Awardson

2015. március 26. 19:07   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 12-én vasárnap este veszi kezdetét az év egyik legjobban várt mozis eseménye, a 24. MTV Movie Awards, ahol kiosztják az elmúlt egy év legjobb alakításainak és filmjeinek járó Arany Popcorn-díjakat. A gálát felvezető show sztárja Jessie J lesz, aki a vörös szőnyegen fogadja majd a hírességeket, és egy fontos bejelentéssel is készül.

hirdetés
Jessie J jelenti be a Legjobb hőst az MTV Movie Awardson
Fotó: Red Lemon Média

Április 12-én villogó vakuk és sikító rajongók várják majd a vörös szőnyegen bevonuló filmcsillagokat a Los Angeles-i Nokia Theatre előtt. Az MTV Movie Awards nyitóeseményének házigazdája a vagányságáról és szókimondásáról híres brit énekesnő, Jessie J lesz, aki a csatorna egyik műsorvezetőjével, Josh Hollowitzcal tudósít majd a vörös szőnyegről, megszólaltatva a legstílusosabb hollywoodi hírességeket.

Az MTV Movie Awards-zal kezdetét veszi a nyári filmszezon is, a vörös szőnyeges kapcsolás alatt bemutatkozik az idei nyár öt legjobban várt mozifilmje, amelyekkel rövidesen mi is találkozhatunk a vetítővásznakon. Az egyik ilyen alkotás a Paper Towns című romantikus vígjáték, John Green 2008-as novellájának filmes adaptációja. A filmet Cara Delevingne, Nat Wolff és maga az író mutatja be, sőt, a helyszínen exkluzív részleteket is láthatunk majd belőle.

A hagyományokhoz híven a Legjobb hősnek járó díj sorsáról idén is a közönség dönt: április 2-án derül majd ki, hogy kik esélyesek a nézőkáltal megszavazott Arany Popcornra. A rajongóknak így tíz napjuk lesz arra, hogy különleges díjhoz segítsék kedvencüket, a győztest rendhagyó módon Jessie J és Josh Hollowitz hirdeti majd ki a vörös szőnyegen állva.

Már csak három hét, és élőben is láthatjuk az MTV Movie Awards filmcsillagait és a nyár legjobban várt mozifilmjeinek exkluzív részleteit – a népszerű díjátadó gála előtt Jessie J várja majd a mozi legnagyobb sztárjait a helyszínen. Arany Popcornra fel!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek