Starity

Fábián Julival egészül ki a Mrs Columbo

2015. március 26. 19:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megtelt a Művészetek Palotája, már csak pár jegy kapható a Mrs Columbo április 1-jei Under the Rainbow elnevezésű előadására! A nagykoncerten Fábián Juli lesz Galambos Dorináék egyik sztárvendége, aki nagyon élvezte a bolondos hangulatú próbákat. A dzsezzénekesnő szerint két teljesen különböző zenei világot sikerült ötvözniük, így a világszínvonalú 3D Mapping vetítéssel együtt valóban kivételes zenei élményben részesül a közönség.

hirdetés
Fábián Julival egészül ki a Mrs Columbo

A Müpa Fesztivál Színházát is megtölti Galambos Dorina Fonogram-díjas zenekara: már most elkelt szinte az összes jegy a Mrs. Columbo nagykoncertjére, ahol Hajós András mellett Fábián Juli lesz az est vendégelőadója.

Óriási nevetések jellemzik a próbákat, nagyon jó hangulatban telik a közös munka, amely során gyakorlatilag két különálló zenei világot kellett ötvöznünk. De szerencsére mindannyian nagyon kreatívak vagyunk, remek este lesz! – mondta Fábián Juli, akit régi ismerősként üdvözöltek a zenekar tagjai, ugyanis a nagybőgős Hudák Zsófival osztálytársak voltak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszakán.

Nem szeretném leleplezni magunkat, de annyit elárulhatok, hogy egy saját számmal érkezem majd, és közreműködöm a Mrs. Columbo egyik dalában. De a koncert végi pörgős fináléban is részt veszek, Hajós Andrással együtt – tette hozzá a karakteres hangú énekesnő.

Az Under the Rainbow című koncert április 1-jén lesz a Művészetek Palotája Jazzműhely sorozatában, ahol most példa nélküli módon a zenei élmény mellett a látványra is óriási hangsúlyt fektet a zenekar. A nemzetközi fesztiválokon már bizonyított Limelight 3D Mapping alkotócsoport meghökkentő, bohókás és bravúros animációval egészíti ki a hallottakat.

További információkat a Mrs. Columbo Facebook-oldalán és a MUPA oldalán találhatsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek