Starity

Megjelent Ewa Farna új klipje

2015. március 28. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal énekesnő elkészítette soron következő videoklipjét, mely a Z nálezů a krás című dalához készült. A szám érdekessége, hogy cseh nyelven íródott, és az Ulubiona Rzecz átirata.

hirdetés
Megjelent Ewa Farna új klipje
Fotó: Dalibor Puchta

A Leporelo című stúdióalbumról megérkezett a második kislemezhez – ami a Z nálezů a krás címet viseli a rajta lévő dal után – készült klip is, melyet egy roncstelepen forgattak.

A Nálezy a krásy nevezetű boltról szól a történet, melyben mindenki megtalálja azt, amit keresett, vagy amit az életben egyszer elvesztett. Ewa eközben az üzletben énekel a bandájával, miután pedig mindenki meglelte, amit akart, felhőtlenül élvezték az előadást. Végül a mindannyian elmentek boldogsággal az arcukon.

A sztár egyébként nem unatkozik, hiszen a kisfilm forgatása mellett arra is van ideje, hogy turné keretein belül reklámozza új korongját, amiben elhangoznak legnagyobb slágerei is, akusztikus verzióban.

Íme a turné időpontjai és állomásai:

Április 3. – Jihlava

Április 4. – Tábor

Április 10. – Olomouc

Április 11. – Třinec

Április 12. – Bratislava

Április 17. – Jablonec nad Nisou

Április 19. – Pardubice

Április 23. – Brno

Április 24. – Plzeň

Április 25. – Karlovy Vary

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek