Starity

Selena Gomez fenékimplantátummal hódítaná vissza Justin Biebert?

2015. március 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár Zedd-del nagyon jól érzi magát, úgy tűnik, Selena Gomeznek nem sikerül kivernie a fejéből Justin Biebert, sőt, akár kés alá is feküdne, hogy visszaszerezze egykori barátját.

hirdetés
Selena Gomez fenékimplantátummal hódítaná vissza Justin Biebert?
Fotó: Adidas

Selena Gomez az utóbbi időben rengeteget mutatkozott Zedd-del, akivel egy közös dalt is kiadott nemrég. Az énekes-színésznő még interjúiban is kifejezi, mennyire szimpatizál a DJ-vel, ám úgy tűnik, a pletykamagazinok nem veszik be olyan könnyen, hogy sikeresen túllépett Justin Bieberrel való, évekig elhúzódó „se veled, se nélküled” kapcsolatán.

A Celeb Dirty Laundry írta meg az OK! magazin cikke alapján, hogy Selena egyáltalán nincs túl egykori szerelmén, és azon fáradozik, hogy valahogy visszaédesgesse magához a popsztárt. A három éven át tartó kapcsolat mély sebeket ejtett az egykori Disney-sztár önértékelésén, olyannyira, hogy állítólag azt tervezi, hogy kés alá fekszik, és fenékimplantátumokat fog beültettetni, ami körülbelül 20 ezer dollárjába fog kerülni.

Selena már a V magazin számára is készített egy szexi fotósorozatot, és eltökélt szándéka, hogy végleg levetkőzze a jókislány szerepkört, hogy végre igazi dögös nőként tartsák számon. Selena mindig utálta, hogy mennyire lapos a feneke, és nem érdekli, hogy 20 ezer dollárt kell költenie álmai hátsójáért – írta a magazin, bennfentes forrásra hivatkozva.

Selenát a lap szerint az is nagyon szíven ütötte, hogy Justin a nőiesebb idomú hölgyekre bukik, hiszen köztudomású, hogy mielőtt Selenával randizni kezdett volna, nyíltan odavolt Kim Kardashianért, akit milliókat érő fenekéről ismernek a legtöbben. Továbbá meghitt barátságot ápol Yovanna Venturával és Ashley Moore-ral is, akik szintén szívesen közszemlére teszik bájaikat. Egyáltalán nem lenne tehát meglepő, ha Selena is inkább a szexis megjelenést preferálná.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek