Starity

Justin Timberlake-nek felesége a legjobb barátja

2015. április 02. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Timberlake több mint hálás volt, amikor átvehette a díját az iHeartRadio Music Awardson.

hirdetés
Justin Timberlake-nek felesége a legjobb barátja

A népszerű színész és egyben énekes, Justin Timberlake vehette át az idei iHeartRadio Music Awards innovációs díját. Az ez elismerés a nézőket talán nem is sokkolta, azonban Timberlake annyira hálás volt azért, amit elért, hogy érzékeny beszédet mondott, melyben főként feleségét említette meg, és hogy mennyi mindent köszönhet neki.

A Los Angelesben megrendezett eseményen többek között az E! News riporterei is részt vettek, akik lelkesen örökítették meg a hamarosan apukává váló énekes beszédét. Nem lehet innováció alkotás nélkül. Szeretném ezt megköszönni a legjobb barátomnak, a kedvenc munkatársamnak és egyben a feleségemnek, Jessicának. Drágám, alig várom, hogy lássam a legcsodálatosabb alkotásunkat. Ne aggódj, apu rögtön megy haza, hogy fejlődjön a kakis pelenkák cserélésében és a pólyázásban.

Azonban félretéve a babatémát, Timberlake szólt egy-két szót az őt támogató munkatársaihoz és rajongóihoz, valamint sorstársaihoz isMindenki, aki részese volt ennek, szeretlek titeket. Olyan iskolában nőttem fel, ahol senki sem hívott újítónak vagy hasonlónak. Mindenki csak azt mondta, hogy különc vagyok és furcsa. Olyan szavakkal illettek, amiket nem mondhatok ki a TV-ben. Ha egy olyan fiatal vagy, amilyen én voltam és otthon másnak vagy furcsának hívnak, én itt vagyok, hogy elmondjam, ezek a kritikák nem számítanak. A szavak majd kifakulnak, de te nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek