Starity

Taissa Farmiga nem néz American Horror Storyt

2015. március 30. 21:09   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első és a harmadik évad színésznője elárulta, hogy nem nézte az American Horror Story új szezonját.

hirdetés
Taissa Farmiga nem néz American Horror Storyt

A fiatal színésznőt, Taissa Farmigát interjúvolta meg nemrégiben az MTV News, új filmjével, a The Final Girlszel kapcsolatban. A beszélgetés során persze szóba került előző jelentős szereplése is, mely az Amerikai Horror Sztoriban volt. A riporter megkérdezte, hogy Taissa nyomon követte-e a sorozat új évadát, mely a Freak Show címet viselte.

A kérdésre mindenki legnagyobb meglepetésére nemleges választ adott: Szükségem van néhány emberre, aki támogat engem. Szó szerint utálom a horrorral kapcsolatos dolgokat, főleg akkor, ha éppen egy barátomat látom a képernyőn. Éppen haldoklik! Ez negatív érzelmeket vált ki belőlem – mesélte a színésznő.

Mint kiderült, a legújabb évadban már nem fog szerepelni a széria eddigi állandó szereplőjeként ismeretes Jessica Lange, azonban a készítők kárpótolják a rajongókat azzal, hogy az ötödik szezonban Lady Gaga is játszani fog. A csatorna műsorvezetői még megkérdezték a Violet Harmont alakító hírességtől, hogy mit tanácsolna a szörnymaminak, melyre rövid, de egyértelmű választ adott: Remélem, fog sikítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek