Starity

Valóságshow-ban keresnék Zayn Malik utódját?

2015. március 31. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkit megdöbbentett a hír, hogy Zayn Malik öt év után elhagyja az együttest. Simon Cowell most egy valóságshow keretein belül találná meg az utánpótlást.

hirdetés
Valóságshow-ban keresnék Zayn Malik utódját?

Bombaként robbant a hír, hogy Zayn Malik kilépett 5 év közös munka után a One Directionből. A banda tagjait nagyon megviselte az énekes hirtelen távozása, de a rajongókat még inkább letaglózta a hirtelen veszteség.

A RadarOnline exkluzív értesülései szerint a fiúk menedzsmentje máris azon gondolkodik, hogy új taggal pótolják Zaynt, és ötletként felmerült egy valóságshow elkészítése is. Mint ismert, a fiúk maguk is a reality műfajon belül, az angol X Factorban találkoztak  és formálódtak csapattá, így nem csoda, hogy Simon Cowell szívesen venné, ha az új, ötödik tagot is egy énekverseny keretében keresnék meg.

A One Direction hasonló koncepció mentén alakult az X Factorban, úgyhogy Simon és a menedzsment fantasztikus ötletnek tartja, és tudják, hogy a nézettség gigantikus lenne. A fiúbandák, mint a The Jackson Five, az ‘N Sync, a New Kids On The Block, a Backstreet Boys, a The Wanted mind azért tudtak olyan jól teljesíteni, mert öttagúak voltak. A fiúbandák világában a kvartettek sosem tudtak a felszínen maradni – írja a portál.

Bár a fiúk jelenleg négy taggal turnéznak, kezdenek rájönni, hogy mégis szükségük van egy ötödik tagra a túléléshez. Nem tetszik nekik, hogy csak négyen vannak, és már mindannyian kifejezték, hogy úgy érzik, mintha valami hiányozna az ötödik tag nélkül – vélekedik a portálnak nyilatkozó forrás.

Az új műsorhoz első lépésként nyílt meghallgatást kell hirdetni, de ez egyelőre még a jövő zenéje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek