Starity

Jollyt és Kis Grófót parodizálja a mirigy

2015. március 31. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt időszak egyik legnagyobb hazai slágerét parodizálják ezúttal a mirigyek. Jolly és Kis Grófo dala futótűzként terjedt az országban, ezért az Irigy Hónaljmirigy tagjai úgy döntöttek, ők sem mehetnek el szó nélkül a jelenség mellett. A nyolc kan a dalhoz tartozó klipet a kultikus Üvegtigrisnél forgatta – természetesen parádés hangulatban.

hirdetés
Jollyt és Kis Grófót parodizálja a mirigy
Fotó: Red Lemon Média

Csodálatos sportkocsik és szakadt munkásverdák jól megférnek egymás mellett az IHM legújabb klipjében. A mirigyek a No roxa áj című dalt gondolták újra, a videóban Sipos Tomi Jolly, míg Papp Feri Kis Grófo bőrébe bújt.

A No roxa áj óriási sláger, sokmilliós letöltése van, bárhol jártunk az országban, ez a nóta valahogy mindig felcsendült. Ezért egyértelműen úgy döntöttünk, hogy nem szabad nekünk sem szó nélkül elmennünk mellette – kezdte Sipos Tomi.

Mostanában újra nagyon divatos lett a mulatós műfaj. Szerintem nincs ezzel semmi gond, hiszen mi is nagyon szeretünk bulizni, és megkerülhetetlen tény, hogy ezekre a dalokra mulat mindenki, a fiataloktól az idősebb korosztályig – magyarázta az énekes, akitől a Kis Grófóra maszkírozott Papp Feri vette át a szót.

„Nagyon jó hangulatban telt a forgatás, szerencsére egész végig sütött a nap – kezdte a gitáros, aki hamar elárulta, azért közel sem volt ilyen idilli a munka. – Hiába tűzött a nap, még nincs ereje, Tomival pedig ott álltunk egy szál vékony ingben. Nagyon hideg volt, csonttá fagytunk, de a mirigy miatt, ha kell, 12 órát állok a hűvösben” – nevetett Feri, akinek kifejezetten jól sikerült az átalakulása.

hirdetés

A zenekar tagjai azt is elárulták, hogy régi vágyuk vált valóra ezzel a forgatással, hiszen egyik kedvenc filmjük, az Üvegtigris helyszínén vették fel a videót. Az új klip hamarosan debütál, addig is a rajongók az ingyenes Mirigy applikációban meghallgathatják a Nincs Fuxa Jáj című dalt, amely az év végi jubileumi nagykoncerten is felcsendül majd.Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek