Starity

Ellie Goulding is fellép a Szigeten!

2015. április 02. 14:02   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sziget fesztivál újabb nevei között nem más található meg, mint Ellie Goulding.

hirdetés
Ellie Goulding is fellép a Szigeten!

A fesztiválrajongók hosszú ideje tűkön ülve várják, hogy megtudják, kik azok a nemzetközi zenészek, akik az idei évben fellépnek nem csak Európa, de a világ egyik legnagyobb nyári fesztiválján. A Sziget szervezői a napokban jelezték, hogy hamarosan újabb nevekkel fog bővülni az előadók listája, és ma délelőtt végre közzé is tették annak a 12 újabb fellépőnek a nevét, akik erősítik az előadók táborát.

A 12 név között megtalálható a Kasabian, a Sigma, a Nero, a Kraftclub, Hernan Cattaneo, Laura Jones, a Function, Damian Lazarus, a Stadium X, Lucas & Steve és Ellen Allien is, de a legnagyobb dobás minden bizonnyal a britek egyik leghíresebb pop-/alterénekesnője Elena Jane Goulding, aki először látogat Magyarországra.

Tavaly is felmerült, hogy az Anything Could Happen énekesnője ellátogat a Sziget fesztiválra, azonban akkor menedzsmentje elutasította a felkérést, így most sem voltak túl bizakodóak a rajongók. De miután a Fesztiválok városa 99%-osra tippelte annak az esélyét, hogy Ellie Goulding neve is bejelentésre kerül, a rajongók egyre pozitívabbak lettek.

Egyébként a felkérés elfogadása valószínűleg annak is köszönhető, hogy Ellie dala, A szürke ötven árnyalata című filmhez készült Love Me Like You Do nagyon nagy sikernek örvend itthon, és uralja az eladási listákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek