Starity

Érkezik a Mulan előszereplős változata is

2015. április 04. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hamupipőke és a Szépség és a szörnyeteg után újabb mesét filmesít meg a Disney.

hirdetés
Érkezik a Mulan előszereplős változata is

Lassacskán már egy hónapja annak, hogy debütált a mozikban a Disney legújabb dobása, a Hamupipőke élőszereplős adaptációja, melyben olyan sztárok kaptak szerepet, mint Lily James, Richard MaddenCate Blanchett, Helena Bonham Carter, Stellan Skarsgård, Hayley Atwell, vagy Holliday Grainger. Valamint az is kiderült, hogy a Szépség és a szörnyetegből is készülőben van egy újabb filmadaptáció, melynek főszereplőit Emma Watson és Dan Stevens alakítják majd.

Azonban ez még korántsem jelenti a klasszikus mesék megfilmesítési hullámának végét, ugyanis nemrégiben bejelentésre került, hogy a Disney a Mulant is vászonra viszi. Az 1998-ban megjelent rajzfilm a legendás kínai harcosnő, Hua Mulan legendáján alapul, a rendezői pedig Tony Bancroft és Barry Cook voltak. Az alkotás világszerte közel 305 millió dollárt kaszált és Golden Globe-, valamint Oscar-díjra is jelölték, így 2005-ben kiadták DVD-n a folytatását.

Az új projekt producerei Chris Bender és J.C. Spink lesznek, a történet pedig természetesen a fiatal és bátor Mulanról szól majd, aki férfinek álcázva hadba áll, hogy átvegye édesapja helyét. Tervében sárkánya, Mushu lesz segítségére és végül Kína legnagyobb hősnőjévé válik.

A szereplőgárdáról egyelőre nem tudni semmit, de sokan esélyesnek tartják Mulan szerepére Jamie Chungot, Kristin Kreukot, Jenna Ushkowitzot, Ziyi Zhangot, Arden Chót, Brenda Songot, vagy esetleg Ashley Argotát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek