Starity

Maisie Williams szerepet kapott a Doctor Who-ban

2015. április 06. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Trónok harca sztárja fel fog tűnni a népszerű brit sorozat új évadában.

hirdetés
Maisie Williams szerepet kapott a Doctor Who-ban
Fotó: BBC

Hamarosan újabb ember landol a TARDIS fedélzetén, ugyanis a Trónok harca Aryája, Maisie Williams szerepet kapott a hazánkban Ki vagy, Doki? címen futó sorozatban, mi több, már a múlt héten hozzáláttak jeleneteinek leforgatásához.

A háromszoros SAG Awards-jelölt színésznő így nyilatkozott a BBC Newsnak az első napján: Annyira izgatott vagyok, hogy szerepelhetek a Doctor Who-ban, mivel annyira nagy és fontos része a brit kultúrának. Alig várom, hogy találkozzak a színészekkel és a stábbal, és elkezdjünk forgatni, mivel a szülővárosom közelében lesz majd az egyik helyszín.

Izgatottak vagyunk, hogy Maisie Williams csatlakozik hozzánk. Még nem lehetséges, hogy eláruljuk, kit vagy mit fog játszani, de váratlan módokon fogja próbára tenni a Doktort. Ezúttal lehet, hogy mélypontra fog kerülni és tudjuk, hogy Maisie miatt a poklok poklát fogja megjárni, de a jó értelemben – árulta el Steven Moffat, a sorozat executive producere és írója.

Az új évadban természetesen folytatódnak a Doktor (Peter Capaldi) és Clara Oswald (Jenna Coleman) kalandjai, Maisie mellett pedig feltűnik majd a képernyőkön Rufus Hound, Tom Stourton, Ariyon Bakare, Simon Lipkin, Ian Conningham, Murray McArthur, Barnaby Kay, John Voce, valamint Struan Rodger is. A hírek szerint azonban még újabb szereplők is bejelentésre kerülnek az elkövetkezendő hónapokban, ugyanis a kilencedik évad premierjére az ősz során számíthatunk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek