Starity

Nina Dobrev végzett a Vámpírnaplókkal?

2015. április 06. 20:08   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben indult hódító útjára a pletyka, miszerint a tehetséges bolgár színésznő elhagyja a Vámpírnaplók stábját.

hirdetés
Nina Dobrev végzett a Vámpírnaplókkal?

A The CW egyik sikersorozata, a Vámpírnaplók az évek alatt sorra halmozta az elismeréseket és díjakat, a rajongótábora hatalmas volt és úgy látszott, a fellángolás nem csak ideiglenes. A hatodik évad azonban nem azt adta, amire a rajongók vágytak: úgy látszik, a sorozat hírneve kezd megdőlni.

Míg pár évvel ezelőtt hatalmas volt a nézettség, napjainkra nagyot zuhant az érdeklődés, a színészek pedig sorra hagyják el a stábot – és most úgy látszik, Steven R. McQueen után újabb főszereplőtől kell búcsút vennünk.

Hiába rendelték be a hetedik évadot, Nina Dobrev, az Elena Gilbertet alakító színésznő a hírek szerint fontolóra veszi, hogy nem írja alá a szerződést. A lavinát egy Twitter-trend okozta, ugyanis a stáb több tagja is #WeWillMissYouNina (azaz #HiányozniFogszNina) taggel posztolt közösségi oldalára, amely sikeresen felkeltette a követők figyelmét.

Sokak szerint árulkodó jel lehet, hogy a színésznő az utóbbi időben rendkívül sok időt töltött kollégiával és barátaival (többek között a húsvétot is velük ünnepelte), valamint az is, hogy nemrégiben vásárolt egy új házat Los Angelesben.

Ha a hírek igazak, akkor a sorozat alkotóinak van miért aggódniuk, hiszen a központi szereplő nélkül még a Vámpírnaplók sorsa is megkérdőjelezhető.


Nina sorozatbeli barátaival

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek