Starity

Felrobbantotta az internetet az Irigy Hónaljmirigy

2015. április 08. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igazi ereklyék bukkannak fel az IHM legújabb klipjében. A Nincs fuxa jájj című dalhoz készült videóban Sipos Tomi az esküvői öltönyét vette elő, bátyja Peti pedig egy 10 évvel ezelőtti klip kellékét szedte le a padlásról. A videót egy nap alatt több mint 320 ezren nézték meg.

hirdetés
Felrobbantotta az internetet az Irigy Hónaljmirigy
Fotó: Red Lemon Média

Kis Grófo és Jolly legnagyobb slágerét parodizálja ezúttal a nyolc kan, a klipet a Garancs-tó partján, a kultikus Üvegtigris büfé közelében forgatta a csapat. Ahogy azt már a srácoktól megszokhattuk, a videóban rengeteg szürreális figura szerepel, Sipos Peti például egy részeg ukrán bányász bőrébe bújt.

Az én karakterem abszolút nem illeszkedik a videó történetébe, egy kis különálló geg. Pár éve az interneten terjedt egy videó egy hullarészeg ukrán bányászról, aki mindenáron szerepelni akart a helyi tévében, alig bírták elvonszolni a kamerák elől. Az ő bőrébe bújtam, én is mindenhol feltűnök – magyarázta Sipos Peti.

Igazából csak azért tettük bele ezt a figurát a sztoriba, mert nemrég megtaláltam anyukámék padlásán a gumicsizmát, ami a 10 évvel ezelőtti Shygys-paródia klipjében volt rajtam utoljára – azóta ott porosodott. Most, hogy a Shygys-srácok újra összeálltak, itt volt az idő, hogy a csizmát újra bevessem – tette hozzá nevetve a zenekar frontembere.

Gondoltuk, hogy sikeres lesz a klip, de arra mi sem számítottunk, hogy ilyen gyorsan pörög majd a számláló. Egy nap alatt 320 ezren nézték meg a klipet, ez több mint Debrecen teljes lakossága. Hoztak már dalaink több milliós megtekintést, de ez most minden képzeletet felülmúl. Nagyon örülünk az eredménynek, és nem állunk meg – magyarázta Varga Győző.

Az új dalt a zenekar már minden fellépésen játssza, és természetesen felcsendül majd az Irigy Hónaljmirigy év végi 25. szülinapi nagykoncertjén is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek