Starity

Rózsaszín lett Julianne Hough haja

2015. április 08. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Átfestette szőke tincseit a napokban a Dancing with the Stars zsűritagja.

hirdetés
Rózsaszín lett Julianne Hough haja
Fotó: Venus

Még egy napja sincs, hogy Julianne Hough megosztott egy fotót az Instagram-profilján, melyen eredeti szőke hajkoronája immár rózsaszínben pompázik. Új frizurája a legtöbbek tetszését elnyerte, jó páran azonban nem akarták elhinni, hogy tényleg átfestette azt, és a kommentek között sokszor felbukkan az a kérdés is, hogy miért pont a rózsaszín mellett döntött.

Rózsaszín haj, hidegen hagy! Csekkoljátok az új, király frizurámat és @riawnacapri mesés tippjeit arról, hogy hogyan váljatok ’unikornissá’ – fűzte hozzá az énekesnőként és színésznőként is tevékenykedő táncosnő.

Fotó: Instagram/Julianne Hough

Nem sokkal később pedig Facebook-oldalára is feltöltött egy fotót, és hivatalos weblapján is szentelt egy bejegyzést új frizurájának, amelyhez újabb képet is csatolt.

Itt volt már az ideje, hogy kicsit felrázzuk a dolgokat. Szóval, rózsaszín lettem! Szeretek kísérletezni a külsőmön a különböző szépségápolási termékekkel vagy öltözködésileg, és néha még néhány nagyobb lépést is tenni – emlékeztek, amikor tavaly levágattam a hajamat? Ez egy nagy és merész lépés volt, de nagyon is megérte! Felszabadító érzés volt, hogy nem kell elrejtőznöm a sok haj mögé. Szóval miért döntöttem ezúttal a rózsaszín mellett? Azért, mert a rózsaszín a kedvesség színe!

Fotó: Facebook/Julianne Hough

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek