Starity

Szünetet tart kapcsolatában Emma Stone és Andrew Garfield

2015. április 09. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hetek óta folytak a találgatások, hogy vajon miért mutatkozik egyre kevesebbet a sztárpár, és végre tiszta vizet öntöttek a pohárba. A csodálatos Pókember sztárjai szüneteltetik kapcsolatukat.

hirdetés
Szünetet tart kapcsolatában Emma Stone és Andrew Garfield
Fotó: Teen Vogue

Emma Stone és Andrew Garfield A csodálatos Pókember című film forgatásán szerettek egymásba, és kapcsolatuk három éve alatt mindvégig fenntartották az álompár látszatát. Rajongóik közül sokan azt várták, hogy lassan az eljegyzésre is sor kerül, ám Emma és Andrew amellett döntöttek, hogy szüneteltetik a romantikát, és inkább a maguk útját járják.

Andrew jelenleg a Silence című, Martin Scorsese rendezte filmen dolgozik Tajvanon, és ugyan nagyon hiányzik neki Emma, a közös barátaik elmondása szerint még közel sincs vége a kapcsolatuknak.

Emma megérti Andrew munkával kapcsolatos aggodalmait, és úgy látták jónak, ha egy ideig nem találkoznak. Mindketten a munkájuk megszállottjai, bár tavaly ilyenkor még az esküvőről beszélgettek – árulta el egy barátjuk a People magazinnak.

Emma – Andrew-val ellentétben – kis szünetet tart a munkában is, jelenleg testvérével, Spencerrel lazít Los Angelesben, és élvezi jól megérdemelt pihenését. A 26 éves színésznő legújabb filmje – melyben Bradley Cooper oldalán játszik – Aloha címmel kerül május 29-én a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek