Starity

Ian McKellen csatlakozik A Szépség és a Szörnyeteg stábjához

2015. április 12. 12:12   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit színész is szerepet kapott A Szépség és a Szörnyeteg élőszereplős adaptációjában.

hirdetés
Ian McKellen csatlakozik A Szépség és a Szörnyeteg stábjához

A Gyűrűk ura- és a Hobbit-trilógiából ismert brit színész is csatlakozik A Szépség és a Szörnyeteg című mese megfilmesített változatának stábjához. McKellen egy varázsló és egy mutáns megszemélyesítése után most egy mesebéli alakot játszik el, mégpedig Tik-Tak urat, azaz Cogsworthöt. A karakter az 1991-es mesében a Szörny hűséges inasa, akit az átok változtatott át, akárcsak a gazdáját.

A filmet év végén kezdik el forgatni, és legkésőbb 2017. március 17-én megjelenik. A Bill Condon által rendezendő produkcióban olyan „A” kategóriás színészek játszanak még, mint Emma Watson, aki a szépséges Belle-ként lesz látható, Luke Evans Gastont, Dan Stevens pedig a Szörnyet kelti majd életre, de rajtuk kívül még Josh Gad és Emma Thompson neve is szerepel a stáblistán.

Egyébként a népszerű Disney-mese már korábban is adaptálva lett. Tavaly mutatták be a francia La Belle et la Bête című filmet, amiben Vincent Cassel és Léa Seydoux játszották a címszereplőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek