Starity

Megvannak Katy klipjének magyar szereplői

2010. szeptember 14. 20:08   |   Szerző: star fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megvannak a szerencsés nyertesek, azok a hazai rajongók, akik részt vehetnek Katy Perry Firework című klipjében.

hirdetés
Megvannak Katy klipjének magyar szereplői

Megvannak a szerencsés nyertesek, azok a hazai rajongók, akik részt vehetnek Katy Perry Firework című klipjében. Az erős mezőnyből a zsűri – Harsányi Levente, Hámori Barbara, Lakatos Márk és Lilu (Kovalcsik Ildikó) – választotta ki a legtehetségesebbeket.

Hétfőn a zsűri tagjai több mint 600 feltöltött videó alapján kiválasztották, hogy kik vehetnek részt az énekesnő szeptember végi videoklip-forgatásán. A T-Home és a T-Mobile Paletta kampányának keretében, a www.katyklipje.hu oldalon meghirdetett pályázatra jelentkezőknek önmagukról, a bennük rejlő tehetségről, leginkább érdekes, értékes képességeikről kellett tanúságot tenniük, amelyek alapján a zsűri meghozta a döntését.

A pályázók számos értéket, érdekes történetet, „szikrát” „vonultattak fel”, adtak elő: volt, aki táncolt; akadt, aki fényképeit, rajzait mutatta be a videofelvételeken; de a klipforgatáson részt vevő 29 leginspiratívabb szereplő között, a zsűri választása értelmében, többek között labdazsonglőr, szavaló, énekes és bűvész is lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek