Starity

Májusban érkezik az In This Moment Greatest Hits albuma

2015. április 12. 15:03   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az idén tízéves fennállását ünneplő In This Moment tagjai egy, a legjobb szerzeményeiket felsorakoztató albummal örvendeztetik meg a rajongóikat.

hirdetés
Májusban érkezik az In This Moment Greatest Hits albuma

Repül az idő, amikor valaki a rockiparban tevékenykedik. Mindössze egy évtized telt el azóta, hogy Maria Brink énekesnő és a gitáros, Chris Howorth megalapították az In This Moment korai formációját. Most, 2015-ben a zenekar készen áll arra, hogy kiadja a pályafutása során megjelent albumok legjobb dalait tartalmazó Greatest Hits korongját.

A Rise of the Blood Legion – Greatest Hits (Chapter 1) a tervek szerint május 5-én lát majd napvilágot. A szett tartalmazza az együttes első négy stúdióalbumán megjelent slágereket, melyek a Century Media Records gondozásában kerültek kiadásra, mint a Prayers, a The Promise, a Blood, az Adrenalize vagy a Whore. Érdekesség, hogy a tavaly megjelent Black Widow című album szerzeményei azonban nem részei a legnépszerűbb dalokat felvonultató korongnak.

Maria Brink szerint az új válogatásalbum mintegy tisztelgés mindazok előtt, akik segítették a zenekart a felemelkedésben, hogy ott tarthassanak, ahol jelenleg tartanak. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Blood Legion ilyen szép családdá nőtte ki magát, és fantasztikus, hogy a Century Media Records megjelenteti ezt a válogatásalbumot, lehetővé téve ezzel, hogy mindenki hallhassa a személyes kedvenceinket az elmúlt tíz évbből. Imádunk mindannyiótokat, és az utazás még csak most kezdődik. Tartsatok továbbra is velünk.

A Blood Legion a legkeményebb rajongóinknak köszönhető, nélkülük nem lennénk ott, ahol vagyunk. Ez az album értük van. A dalokat mi magunk írjuk Mariával, és úgy érezzük, az elmúlt 10 év során rengeteget fejlődtünk. Remélem, mindenki élvezi ezt az egészet. Még egyszer köszönöm, hogy csatlakoztatok hozzánk ezen a hihetetlen utazáson – nyilatkozta az album kapcsán Chris.

Íme az album számlistája:

1. Whispers of October
2. Beautiful Tragedy
3. Prayers
4. Daddy’s Falling Angel
5. The Rabbit Hole
6. Forever
7. Into the Light (live version)
8. The Gun Show
9. The Promise
10. World in Flames
11. Rise With Me
12. Blood
13. Scarlet
14. Adrenalize
15. It is Written
16. Burn
17. Whore
18. The Blood Legion

Az albumhoz tartózo DVD a következő szerzemények kisfilmjét tartalmazza majd:

1. Beautiful Tragedy
2. Prayers
3. Forever
4. The Gun Show
5. The Promise
6. Adrenalize
7. Blood
8. Whore

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek