Starity

Horrorsorozatban kapott szerepet Bella Thorne

2015. április 16. 12:12   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Indul a risza sztárja kegyetlen gyilkos áldozata lesz, mivel a Scream című film újra feldolgozásában kapott szerepet.

hirdetés
Horrorsorozatban kapott szerepet Bella Thorne

Az 1996-os Sikoly című film igazán nagy sikert aratott a maga idejében. Az alkotás szereplői voltak többek között Courteney Cox, David Arquette és Drew Barrymore is. Az MTV most egy igazán kockázatos projektbe kezdett, ugyanis sorozat formájában gondolta újra a horrort.

A történet nagyjából megegyzik elődjének sztorijával, de a készítők kicsit modernizáták a filmet, így okostelefonok, videók és a YouTube is fontos szerepet kapott a szériában. A főbb szerepeket Willa Fitzgerald, Amy Forsyth,  Carlson Young, John Karna, Bobb Campo és Connor Weil kapták, de az Indul a risza sztárja, Bella Thorne is feltűnik benne, aki a gyilkos első áldozatai közé tartozik.

A tervek szerint a Scream június 30-ától kerül adásba az MTV-n, de hogy hazánkban mikor vetíti le a csatorna, arról még nincs információnk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek