Starity

Magyarországra érkezik a Disney sikersorozata

2015. április 16. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Április 27-én végre hozzánk is megérkezik a Disney négyrészes misztikus minisorozata, az Evermoor.

hirdetés
Magyarországra érkezik a Disney sikersorozata

Izgalmas, négyepizódos minisorozattal kedveskedik nézőinek a magyar Disney Channel. A misztikus filmsorozat egy amerikai tinilány, Tara Crossley kalandjait mutatja be, aki új családjával Evermoorba, egy kis angliai faluba teszi át székhelyét, ahol semmi sem az, aminek látszik.

A főszerepet az ausztrál Naomi Sequeira játssza, akinek ez az első nagyobb szerepe, a további szerepeket pedig Jordan Loughran, George Sear, Georgie Farmer, Georgia Lock, Clive Rowe és Finney Cassidy kapta.

A sorozatot először az angol Disney-csatorna mutatta be tavaly októberben, azóta pedig lassacskán körbejárja az egész világot, hiszen 160 országban került képernyőre. A sorozat elsöprő sikere arra ösztönözte a tévétársaságot, hogy egy 22 részes második évadot rendeljenek be a misztikus sorozatból, amelyet a nyár folyamán forgatnak majd le, és a tervek szerint már idén bemutatásra kerül.

A sorozat első része április 27-én, hétfőn 17 óra 35 perctől kerül adásba, a Liv és Maddie epizódja után, az ismétlés pedig 21 óra 35 perctől látható a Disney Channelen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek