Starity

Korábban nem látott Duran Duran-fotók kerültek kiállításra

2015. április 17. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás brit popbanda exkluzív fényképeiből készült kiállítás április 17-én nyílt meg a birminghami Malmaison Hotelben – abban a városban, ahol a Duran Duran 1978-ban megszületett.

hirdetés
Korábban nem látott Duran Duran-fotók kerültek kiállításra
Fotó: Denis O'Regan

A mára világhírűvé vált fotós, Denis O'Regan 1984-ben elkísérte a sikere csúcspontját élő zenekart amerikai turnéjára. Ennek során számtalan fényképet készített az öt zenészről, amelyek bepillantást engednek Simon Le Bon (énekes), Nick Rhodes (szintetizátor), John Taylor (basszusgitár), Roger Taylor (dobok) és Andy Taylor (gitár) életébe a színfalak mögött. Ezzel egyúttal dokumentálták a koncertek izgalmát, a bandát körülvevő hisztériát és az utazások unalmas pillanatait is. A fotók nemrég könyv formájában láttak napvilágot, Careless Memories címmel.

A Duran Duran legújabb, szám szerint 14. albuma néhány nyári fesztiváli fellépés után idén szeptemberében kerül a boltokba, és az Andy Taylor 2004-es kiválása óta négytagú banda a pletykák szerint 2016-ban világ körüli turnéra indul.

A fotókiállítás három hétig lesz látható, április 23-án pedig a szerencsés látogatók személyesen találkozhatnak O'Regannel, és megvásárolhatják a saját példányukat a Careless Memories könyvből.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek