Starity

Courtney Love: „Szeretem Kurtöt és mindig is szeretni fogom!”

2015. április 17. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vadóc énekesnő nemrégiben a néhai Kurt Cobainról filmet forgató Brett Morgannek adott interjút egykori férjével és jelenlegi szerelmi életével kapcsolatban.

hirdetés
Courtney Love: „Szeretem Kurtöt és mindig is szeretni fogom!”
Fotó: Sassy magazin

Kurt Cobain és Courtney Love szerelme már-már legendásnak számított a 90-es években, ám a rossz nyelvek Sid és Nancy [Sid Vicious és Nancy Spungen] történetét látták újjáéledni a pár szerelmében, mely Cobain halálát követően bebizonyosodni látszott. Szerencsére azonban Courtney kilábalt a nehézségekből, és napjainkban is építgeti a sokak által megfeneklett zenei karrierjét, mi több: a Kemény motorosoknak köszönhetően a képernyőkre is visszatért egy rövid szerep erejéig.

Az 50 éves énekesnő májusban kezdődő turnéja előtt rövid pihenőt tart, nemrégiben pedig Brett Morgannek adott interjút, melyben őszintén vallott néhai férje iránt táplált érzéseiről és jelenlegi szerelmi életéről.

„Emlékszem, milyen nagyon szerettem Kurtöt, és ez akaratlanul is eszembe juttatja azokat, akikbe szerelmes voltam, de nem szeretném megnevezni őket. És szerinted hozzájuk kellett volna mennem? A válaszom határozott nem. Senki más nem volt olyan vicces, mint ő. És nem is értette rajta kívül senki a tréfáimat. Ő csak egy rocksztár akart lenni, de sosem vágyott hírnévre. Gyenge, patetikus pasi volt kissé feminista hajlammal. [...] Ha őszinte akarok lenni hozzád, akkor azt kell mondjam: nincs most senkim, egyedülálló vagyok. A film döbbentett rá arra, hogy immár ötven felett inkább ki kéne lábalnom a kapcsolatból. Szeretem Kurtöt, és mindig is szeretni fogom” – vallotta az énekesnő, majd szót ejtett a nyolc éven át készült Montage Of Heck címre keresztelt filmről is, mely Charles R. Cross A mennyeknél súlyosabb című könyvének adaptációjaként készült.


Kurtnek és Courtney-nak alig több, mint három közös év adatott meg

Charles kilenc évet áldozott a kutatásra, és valóban sok tény kapott helyet a könyvben. Például én korábban nem is tudtam, hogy Kurt focizott. Rengeteg olyasmiről van szó abban a könyvben, amiről nem is tudtam. És ez nagyszerű, de szerettem volna, ha az emberek többet is megtudnának róla, mint ami a könyvben áll, ezért is ragaszkodtam a film elkészítéséhez. Senki sem tudta, hogy milyen vicces is volt ő igazából.

Azt hiszem, Frances igazán jó munkát végzett, és mivel családi ügy, helyénvalónak tűnt, hogy részt vegyen ebben az apjáért. Ez tartja életben azt, amit Kurt örökül hagyott maga után. Nagyon büszke vagyok a lányomra – vallotta Love.

A Montage Of Heck sajnos hazánkban nem kerül vetítésre a mozikban, azonban a rajongók május 4-én megtekinthetik Brett Morgan művét az HBO-nak köszönhetően.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek