Starity

Galambos Lajcsi vadonatúj show-műsorral tér vissza

2015. április 17. 19:07   |   Szerző: Red Lemon Média

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Galambos Lajcsi nagyszabású show-műsorral tér vissza a tévéképernyőkre. Minden idők legnépszerűbb magyar trombitásának vadonatúj műsora április 19-én debütál a Sláger TV-n és minden vasárnap este kétórás felhőtlen szórakozást garantál. Az Egy est Galambos Lajcsival első adásában feltűnnek többek között a Rising Star ifjú tehetségei – Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek és Singh Viki, valamint fellép az Ének iskolájának egyik legnagyobb kedvence, Karcagi Janika is. Rajtuk kívül olyan befutott sztárok is szerepelnek majd, mint Zoltán Erika, Dankó Szilvi, Patai Anna, Keresztes Ildikó, Dér Heni, Bangó Margit és Emilio, Mészáros Árpád Zsolt, Kefir és az Irigy Hónaljmirigy.

hirdetés
Galambos Lajcsi vadonatúj show-műsorral tér vissza
Fotó: Red Lemon Média

Sokan és sokáig találgatták, hogy hova igazol az egyik legsikeresebb zenész. Most végre fény derül a titokra: Galambos Lajos a Sláger TV-n jelentkezik önálló műsorával. A trombitás egész estés, sodró lendületű produkcióval tér vissza, az Egy est Galambos Lajcsival modern arculattal és a legnépszerűbb előadókkal jelentkezik.

Jó érzékem van a tehetségek felkutatásához, Mága Zoltán, Havasi Balázs és az Irigy Hónaljmirigy is nálam szerepeltek először televízióban. A műsorban láthatunk majd olyan hosszú ideje népszerű előadókat, akik az én műsoraimban tűntek fel, de ifjú zenészeket is bemutatok. A tehetségkutatók nem adnak hosszú távú lehetőségeket a fiataloknak, én azonban baráti jobbot nyújtok nekik – mondta Galambos Lajcsi. 


Emilio

Az inspirál a leginkább, hogy ebben a műsorban megmutathatom a valódi személyiségemet és a vendégek is szabadon kibontakozhatnak – tette hozzá a házigazda, aki azt is elárulta, hogy bár több országos kereskedelmi adó megkereste, ő mégis a Sláger TV-t választotta. 20 éve vagyok a saját műsorom producere és házigazdája, a Dáridó rekordjait még senkinek sem sikerült megdöntenie. A Sláger TV profi stábjával azon dolgozunk majd, hogy újabb nézettségi csúcsokat érjünk el – mondta a zenész-producer.


Patai Anna

Az Egy est Galambos Lajcsival első adásában szerepel majd Zoltán Erika, valamint a nézők láthatják és hallhatják a Rising Star tehetségeit, Várhegyi Lucas Palmirát, Peter Srameket, Singh Vikit, Czibi Norbit és Fehérvári Gábor Alfrédot, de feltűnik majd a rég nem látott Tabáni István és Patai Anna is. A későbbi adások során Szulák Andrea közös duettet énekel a műsor házigazdájával. 

Lajcsival több mint húszéves ismeretség fűz össze, a korábbi műsoraiban is gyakran léptem fel vendégként. Mindig szeretet és tisztelet jellemezte a kapcsolatunkat, sok kedves pillanatban volt részünk a forgatások alatt. Az egyik legszebb emlékem, hogy az esküvőmre őt kaptam nászajándékul egy kedves barátunktól, hogy muzsikáljon nekünk, de ebből persze sokkal inkább közös evés-ivás, mókázás lett – árulta el Szulák Andi.


Irigy Hónaljmirigy

Várhegyi Lucas Palmira az énekesek legújabb generációját képviseli a műsorban, és nagyon lelkesen várja a startot. Hihetetlen érzés, hogy egy ilyen neves művész kínál számomra fellépési lehetőséget – mondta az ifjú tehetség.

A Sláger TV sikerét elsősorban a kiemelkedő nézettségű saját gyártású műsorainknak köszönhetjük, az új produkciónkból is minden hónapban friss adást készítünk. Galambos Lajcsival együtt egy igényes és népszerű műsor létrehozásán dolgozunk, ami a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt szórakoztató – mondta el Fái András, a Sláger TV producere.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek