Starity

Lucy Hale: „Hacsak nem akarnak kinyírni, én maradok”

2015. április 21. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár azt kezdték pletykálni, hogy a színész-énekesnő otthagyja a Pretty Little Liarst, ő nem sokkal később megcáfolta ezt.

hirdetés
Lucy Hale: „Hacsak nem akarnak kinyírni, én maradok”
Fotó: Tyler William Parker

Nemrégiben az a pletyka kapott szárnyra, hogy miután Nina Dobrev azzal sokkolta rajongóit, hogy otthagyja a Vámpírnaplókat, Lucy Hale is úgy döntött, kilép a Pretty Little Liarsből. Ez azonban kacsának bizonyult, ugyanis maga az Aria Montgomeryt alakító színésznő oszlatta el a híreszteléseket.

Addig kitartok a Pretty Little Liars mellett, ameddig véget nem ér, mert ez hatalmas kiugrási lehetőség volt számomra. Nagyon szeretem a sorozatot és az embereket is, akikkel együtt dolgozhatok, valamint a karaktereket is. Legfőképpen pedig kíváncsi vagyok arra, hogy mi fog történni! Hacsak nem akarnak kinyírni, én maradok! – árulta el a 25 éves színész-énekesnő az E! Newsnak.

Bár Lucynak nem áll szándékában otthagyni a hatalmas sikert és hírnevet hozó sorozatot, teljességgel meg tudja érteni Nina döntését: Szerintem mindenki más helyzetben van. Nyilvánvalóan megvannak az okai, amik miatt nem utálhatod. Tiszteletben kell tartanod a döntését.

A PLL-rajongók most már tudják, hogy ki is a rejtélyes ’A’, vagyis egyelőre csak a nevéről hullott le a lepel az ötödik évadot záró epizódban, így most tűkön ülve várják a júniusban érkező folytatást. A hatodik szezonról viszont köztudott, hogy egy jelentős időbeli ugrás is lesz benne, amiről most Lucy is megejtett néhány óvatos szót.

Nem tudom, hogy el szabad-e árulnom, hogy mennyit fogunk előreugrani, de jelentős időtartamról van szó. Láthatjátok, hogy kikkel randiznak a lányok és mennyire felnőttek, és úgy gondolom, színésznőként ez nagyon izgalmas dolog, mivel már hat éve egy 17 éves lányt játszok és már majdnem 10 évvel idősebb vagyok ennél. Szóval jó lesz látni, hogy hogyan fejlődött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek