Starity

Demi Lovato meglepte Joe Jonast évfordulójuk alkalmából

2015. április 21. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál turnéja kellős közepén járó Demi Lovato egy humoros poszttal készült egykori rocktáboros kollégája, Joe Jonas számára.

hirdetés
Demi Lovato meglepte Joe Jonast évfordulójuk alkalmából

Bizonyára sokan emlékeznek Joe Jonas 2013 decemberében tett nyilatkozatára, amikor is a Vulture magazin riporterének azt mesélte, hogy disney-s korszakában Miley Cyrus és Demi Lovato bátorította arra, hogy kipróbálja a marihuánát.

Először Demivel és Miley-val füveztem. Olyan 17-18 lehettem, állandóan mondogatták, hogy próbáljam ki, próbáljam ki. Szóval kipróbáltam, és remek volt. De ma már nem füvezek olyan gyakran.

Akkoriban a történtek után Cyrus szólalt meg elsőként az ügy kapcsán, aki a Timesnak elmondta, szerinte a srác csak vagányabbnak akart tűnni, mert aki füvezni akar, az így is, úgy is kipróbálja. Lovato pedig az E! News riporterének úgy nyilatkozott, hogy őt a Jonas fiú felhívta az interjú megjelenése előtt pár nappal, hogy figyelmeztesse a dologra, a cikk publikálása után pedig személyesen is megbeszélni a dolgot.

Habár Lovato ma már három éve józan életet él, ez még nem jelenti azt, hogy ne nosztalgiázhatna a múlt eseményein. Az év negyedik hónapjának huszadik napján világszerte a marihuánát, többek között annak gyógyító hatását ünneplik, így kihasználva a 420-ként elhíresült „ünnepet”, megvillantotta a rajongók számára már egyáltalán nem új keletű, sajátos humorát.

Az Instagram segítségével felidézte Joe Jonas másfél évvel ezelőtt tett nyilatkozatát, amely mellé még Photoshop-„tudását” is megcsillogtatta. Az egykori kalandjaink tiszteletére, úgy gondoltam, hogy meg szeretnél emlékezni az első füvezésedről.. Boldog 420-at @joejonas.‪ #‎disneyhighclassof09‬

Fotó: Instagram/Demi Lovato

A nap folyamán a Jonas fiú is reagált a tweetre

A már több mint 500 ezer szívecskét kapott bejegyzés az emberek nagy részének tetszését elnyerte, de akadnak olyanok is, akik nem értették a viccet, és sértésként vették, hogy Selena Gomez arcképe helyettesítve lett a Jonas fiúéval.

Azonban a 22 éves énekes-színésznőnek nincs ideje arra, hogy azon aggódjon, nem sikerült mindenki kedvére tennie, hiszen jelenleg ausztrál turnéjának kellős közepén van, amelynek valóra válásáról 14 éves kora óta álmodozott. Így minden színpadon töltött pillanatot kiélvez imádott rajongói előtt, akik számára teljesen új és tőle szokatlan fellépőruhákkal készült.

Az ausztrál rajongók közel 7 évet vártak az érkezésére, így különösen nagy az öröm egy-egy meglepetéskor

Meet & Greet Sydneyben

 Fellépés Sydney, Brisbane és Perth városában

Amikor pedig éppen nem a fanokat szórakoztatja, próbálja felfedezni Ausztrália nevezetességeit. Április 20-án például megmászta a Harbour-hidat, hogy a magaslatból csodálhassa Sydney szépségét. 

Tegnap megmásztam a Harbour-hidat, ami csodálatos volt, mert ilyenekre az Egyesült Államokban nincs lehetőség. Úristen, és el szeretnék még látogatni a Nagy-korallzátonyra is, valamint voltunk vacsorázni, de másra nem nagyon volt még lehetőségem a koncertek mellett – mesélte izgatottan a KIIS 106.5 riportereinek. 

 Harbour-hid, Sydney

Hajókázás a  Brisbane-folyón

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek